Галерия „Нюанс“

Галерия „Нюанс“ отваря врати през февруари 2014 година. Това не беше просто поредната нова галерия. Това бе мечтата на Лили Владимирова и Емил Чушев, която те са превърнали в реалност. След години на усилен труд и посветеност, те са създали място, което не е просто сбирка от творби, а истински дом за изкуството.

Галерията се стреми към нещо повече от просто да бъде изложбено пространство. Тя иска да бъде място, където хората могат да се потопят в изкуството, да го усетят, да го разберат по свой неповторим начин. И така, влезе в битката с големите предизвикателства на изкуството – да разкрие загадката и магията на всяка творба, да разбе нюансите и преходите, които правят изкуството толкова мистериозно и вълнуващо.

Но галерия „Нюанс“ не се спира само на изявените имена. От галерията искаха да съчетаят младите таланти с вече утвърдени майстори, като създадат платформа за новаторство и вдъхновение. Така, галерията не само представя произведения на изкуството, а и стана катализатор за развитието на изкуството във всичките му форми – от абстрактното до перформансите и инсталациите.


Галерията е отворена за всички, които ценят истинското изкуство, за всички, които се стремят да създадат нещо стойностно. Идеята им беше да съберат не само произведенията на нашите творци, но и на талантливи автори от целия свят. И така, галерия „Нюанс“ стана не просто изложбено пространство, а средище на креативност и култура, което разкрива красотата на изкуството във всичките му форми.

Адрес: Ул. Иван Денкоглу 42, София
Координати: 42.693711298848, 23.322097949251
Телефон 02 448 58 54
office@nuancegallery.bg
http://www.nuancegallery.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *