Морени клуб резидънс

Спокойствие, комфорт и общност – това са ключовите думи, които определят новия жилищен проект в София, „Морени клуб резиденс“, който представлява ново измерение в развитието и философията на „Планекс Инвест“.

Разположен на терен с площ от цели 90 декара, в подножието на Витоша и в близост до „Ринг Мол“ и IKEA, „Морени клуб резиденс“ се отличава с идеална локация, предлагайки на бъдещите си жители не само уникална гледка към планината, но и чист въздух, езеро и изобилие от слънчева светлина.


Този амбициозен проект на „Планекс Инвест“ ще включва 13 многофамилни сгради на три етажа, с общо 256 апартамента с различен брой спални, както и 38 самостоятелни къщи. Сградите ще бъдат разположени върху застроена площ от 13 500 квадратни метра, при обща разгъната площ от 40 000 квадратни метра. Важно е да се отбележи, че сградите ще бъдат ниски и с големи отстояния помежду си, което създава усещането за простор и свобода.


Но „Морени клуб резиденс“ не е просто жилищен комплекс – той е истинска общност, която ще предостави на своите жители не само удобства, но и възможност за активно занимание с дейности на открито. Зелените площи ще обхванат 63 000 квадратни метра, включително езеро, парк, детски зони, фитнеси на открито и 2,5 километрова „алея на здравето“. Това означава, че жителите на „Морени клуб резиденс“ ще могат да се насладят на активен начин на живот, докато същевременно се наслаждават на красотата на околната среда.

В крайна сметка, „Морени клуб резиденс“ обещава да бъде не просто жилищен комплекс, а нов начин на живот – близо до природата, обвързан с комфорт и удобства, които отговарят на изискванията на съвременния живот. Очаквайте откриването на този уникален проект, който ще промени лицето на жилищната среда в София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *