„Попов, Арнаудов и партньори“

Нашата фирма, „Попов, Арнаудов и партньори“, е основана през 1998 година и оттогава се превърна в водеща юридическа практика в страната. Със силно съдружие от над 50 професионалисти, всеки специализиран в различни области на правото, ние предоставяме широк спектър от услуги в областта на бизнес правото и публичните проекти.

Адрес: София, пл. Света Неделя 4, ет. 4
Телефон: +359 2 858 1901
Имейл: office@popovarnaudov.bg
Уеб сайт: https://popovarnaudov.bg/

Нашата експертност включва търговско право, сделки, реализиране на инвестиции, осигуряване на регулаторни съответствия (compliance), данъчни консултации, анализи, нормотворчество, електронно управление и е-правосъдие и много други.

С голям опит в представителство пред съдилища и арбитражни съдилища в цялата страна, както и пред регулаторни органи, като Комисия за защита на конкуренцията, Комисия за защита на потребителите, Патентно ведомство, Комисия за защита на личните данни, ние осигуряваме висококачествени правни услуги за нашите клиенти.

Нашето обслужване не се ограничава само до страната – благодарение на нашите партньорства, можем да предложим нашите услуги защита на интересите на клиентите ни по целия свят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *