Счетоводна компания Ран-Р

Фирма Ран-Р е потрал към професионални и надеждни счетоводни и консултантски услуги. Със грижа за клиента и високото ни качество, ние сме тук, за да ви осигурим пълно корпоративно обслужване в областта на счетоводството и данъчното консултиране.

С нас получавате повече от счетоводни услуги – получавате партньорство, което се стреми към вашият успех. Ние поставяме клиентите си пред всичко друго и ясно разбираме, че всеки бизнес има уникални изисквания и предизвикателства.

Адрес: София, ул. Йордан Йосифов 8Б, БЦ Бароко
Телефон: +359 884 023 627
Имейл: office@ran-r.com
Уеб сайт: https://ran-r.com/

С Ран-Р няма да бъдете оставени на произвола на пазара. Нашата екипна работа и индивидуален подход ви гарантират, че ще получите персонализирани решения, които да отговарят на вашите нужди и цели.

Със своя многогодишен опит и квалифициран екип от професионалисти, Ран-Р предлага широка гама от услуги, включително счетоводство, данъчно консултиране, финансов анализ и консултации по сливания и придобивания.

Нашите клиенти не са просто бизнес партньори, а сътрудници, които доверяват нашите експертиза и грижа за техния бизнес. Ние сме работили с над 300 компании от България и много други страни, сред които Германия, Австрия, Испания, Турция, Гърция и др.

През годините сме извършвали одити на някои от водещите компании в България и сме сътрудничили с Министерството на труда и социалната политика. Също така сме предоставяли консултации и сме участвали в семинари и конференции на Министерството на финансите и Националната агенция за приходите.

Ран-Р също така е участвала в програми за подпомагане на бизнеса чрез европейски фондове, като сме работили с Министерството на земеделието и Главния фонд за земеделие по подмерка 4.2 Инвестиции в обработка/Маркетинг на земеделски продукти.

С нас получавате партньор, който се грижи за вашата финансова стабилност и успеха на вашия бизнес. Ние сме Ран-Р – вашата сигурност за успешност и професионализъм в счетоводството и консултирането.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *