Хотел София Балкан


Хотел София Балкан Палас е луксозен хотел, разположен в сърцето на София, столицата на България. Хотелът се отличава с впечатляващо съчетание от модерни удобства и вечна елегантност, което го прави популярен избор както за бизнес, така и за отдих на пътуващите.

С 241 стаи и суита, Хотел София Балкан Палас предлага на гостите разнообразни възможности за настаняване, отговарящи на техните нужди. Стаите са проектирани с комфорт и стил на преден план, съчетани с модерни удобства и възхитителни гледки към града.


Хотел София Балкан Палас е идеално разположен в близост до множество от най-известните атракции на София, включително Национален дворец на културата, храм-паметник „Свети Александър Невски“ и планината Витоша. Удобното местоположение на хотела го прави отличен избор за гости, които желаят да изследват града и неговите околности.

5 звездният хотел е разположен на пешеходно разстояние от живота на града с множество ресторанти, барове, нощни клубове, кафенета и магазини в близост.


Само на 12 км (20 минути път) от летище София, свързано с пряка линия на метрото. Метростанция „Сердика“ се намира до хотела. Основите на Хотел София Балкан са върху древната крепост Сердика, чиито остатъци могат да бъдат видяни навсякъде около хотела. София е на минути разстояние от впечатляваща планина, която предлага ски, планински разходки, екстремно колоездене. Великолепният храм-паметник „Свети Александър Невски“ е символ на София, а отражението на златния му купол се вижда от приземяващите самолети.

Адрес: София, пл. Света Неделя 5
Телефон: 02 981 65 41
Email: reservation@sofiabalkan.net
Уеб сайт: https://www.sofiabalkanpalace.com/

Вижте също

Хотел Хилтън - 5-звезден хотел в София

Хотел Хилтън София

В сърцето на София, в непосредствена близост до спокойния Южен парк и срещу величествения Национален …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *