Централна Консултантска Компания

Централна Консултантска Компания ЕООД е водеща консултантска фирма, специализирана в изготвянето и управлението на европроекти по всички европейски и донорски програми за финансиране. Нашата мисия е да подпомагаме бизнеса в България в неговото развитие и растеж, като предоставяме индивидуални консултации и съдействие за успешното реализиране на инвестиционни проекти.

С надежден екип от професионалисти в областта на европейското финансиране, ние осигуряваме нашите клиенти с висококачествени решения и персонализиран подход към техните нужди. Независимо дали сте малка стартова фирма или голям международен корпоративен играч, ЦКК може да ви помогне да се възползвате от възможностите за финансиране на европейските програми.

Една от ключовите услуги, предлагани от нас, е изготвянето на европроекти по всички европейски програми. След като извършим подробни предварителни проучвания, ние съвместно с нашите клиенти разработваме проектни идеи, които отговарят на техните цели и стратегии за развитие. След това, нашият екип от експерти ви ориентира в изискванията и условията на избраната програма, ви помага с подготовката на проектните формуляри и ви съдейства при събирането на необходимите документи.

Но нашата подкрепа не спира тук. С одобрението на проекта и подписването на договор за безвъзмездна финансова помощ, ЦКК продължава да ви подпомага през целия процес на реализация на проекта. Ние поддържаме кореспонденция и съгласуваме всеки етап от изпълнението на проекта със съответните органи, предоставяме консултации относно счетоводното отчитане на проекта и ви помагаме с изготвянето на междинни и финални отчети.

Нашата цел е вашата успешна инвестиция. Затова се стремим да предложим не само качествено консултиране и съдействие, но и да ви насочим към подходящи партньори за реализация на проектните дейности. Централна Консултантска Компания е вашата ключова врата към възможностите за финансиране и развитие на вашия бизнес.

Свържете се с нас днес и дайте старт на вашата успешна инвестиционна история с ЦКК!

Адрес: София, ул. „Николай Хайтов“ 2
Телефон: +359 2 931 5084 и +359 877 799 680
Имейл: office@cccinfo.bg
Уеб сайт: https://cccinfo.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *